קציץ הבשר הטוב ביותר שאי פעם עשיתי
קציץ הבשר הטוב ביותר שאי פעם עשיתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שום, רוטב ווסטרשייר, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו קציץ הבשר הטוב ביותר שאי פעם עשיתי, קציץ בשר עשוי מעל, ו קציץ בשר תוצרת בית (כמו שסבתא הכינה!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הבצל והשום 5 דקות, עד הבצל רך.
הסר מהחום, ועונה עם מלח ופלפל.
בקערה גדולה, מערבבים את הבצל והשום, בשר בקר, לחם מתפורר, קרקרים כתושים, ביצה, שמנת חמוצה, רוטב ווסטרשייר, ו 1/2 רוטב עגבניות יכול. בהדרגה מערבבים בחלב 1 כפית בכל פעם עד התערובת לחה, אבל לא רטוב.
מעביר את התערובת למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 40 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ולהמשיך לאפות 15 דקות, לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים את שאר רוטב העגבניות וקטשופ.
יוצקים מעל ראש קציץ הבשר וממשיכים לאפות 10 דקות.