קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

קציץ הבשר הטוב ביותר שאי פעם עשיתי

קציץ הבשר הטוב ביותר שאי פעם עשיתי
קציץ הבשר הטוב ביותר שאי פעם עשיתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שום, רוטב ווסטרשייר, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו קציץ הבשר הטוב ביותר שאי פעם עשיתי, קציץ בשר עשוי מעל, ו קציץ בשר תוצרת בית (כמו שסבתא הכינה!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומבשלים את הבצל והשום 5 דקות, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום, ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
בקערה גדולה, מערבבים את הבצל והשום, בשר בקר, לחם מתפורר, קרקרים כתושים, ביצה, שמנת חמוצה, רוטב ווסטרשייר, ו 1/2 רוטב עגבניות יכול. בהדרגה מערבבים בחלב 1 כפית בכל פעם עד התערובת לחה, אבל לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קרקריםקרקרים
שוםשום
לחםלחם
בצלבצל
בקרבקר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מעביר את התערובת למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
6
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 40 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ולהמשיך לאפות 15 דקות, לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בקערה קטנה, מערבבים את שאר רוטב העגבניות וקטשופ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
יוצקים מעל ראש קציץ הבשר וממשיכים לאפות 10 דקות.