קציץ הבשר של בת'
קציץ הבשר של בת ' עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לכם קטשופ, מרווה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פשטידת קציץ בשר, קציץ בשר, ו דעתי על קציץ הבשר של אמא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה, לערבב קלות את הביצים מכות, חלב, פירורי לחם, בצל, מלח, פלפל שחור, ומרווה יחד עד לשלב ביסודיות. בעדינות לעבוד בשר טחון עד מעורב; לחץ על תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכר כבר לא ורוד בפנים והמיצים לרוץ ברור, כ 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז כיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
בעוד קציץ הבשר נאפה, מערבבים יחד את הקטשופ, הסוכר החום ואבקת חרדל יבשה בקערה עד שהסוכר נמס. כאשר הלחם נעשה, למשוך מהתנור, ולהפיץ ציפוי על כיכר. חזור לתנור ואפה עד שהציפוי מוגדר, כ -10 דקות נוספות.