קציצות ברוטב בשר בקר
קציצות ברוטב בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, קטשופ, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל), קציצות ברוטב ברביקיו, ו קציצות ורוטב.
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי כדורי הבשר בקערה באמצעות ידיים נקיות.צורה לכדורים 1 אינץ'.
מחממים שמן וחמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה (להשתמש במחבת עם צדדים גבוהים כדי להחזיק את הרוטב ואת כדורי הבשר או להשתמש בסיר) להוסיף את כדורי הבשר בשתי קבוצות וחום עד כמעט מבושל דרך מפנה לעתים קרובות עבור אפילו בראונינג (כ 10 דקות) להסיר לצלחת.אתה יכול לנקז קצת שומן מן המחבת אבל להשאיר כ 3 כפות.
מוסיפים בצל וקמח עד מרכך (כ 3-4 דקות) גירוד כל חתיכות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של המחבת בעת הבישול.
מוסיפים פטריות לבשל ערבוב עד מתרכך.
מוסיפים קמח ומערבבים במשך 1 דקה.מוסיפים לאט במרק בשר; מביאים לרתיחה ערבוב / לטאטא כל הזמן עד חלקה, מבעבע ומעובה.
הוסף רוטב ווסטרשייר, קטשופ ופלפל שחור; להחזיר ערבוב מבשלים (אם באמצעות להוסיף את אבקת בוליון בשר, להתחיל עם קטשופ 3 כפות אתה יכול להוסיף יותר אם תרצה).
מוסיפים כדורי בשר מבושלים ומבשלים שנחשפו במשך כ 20-25 דקות על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.מתבלים במלח לפי הטעם desired.At סוף הבישול מערבבים ב 1/4 כוס שמנת חמוצה עד בשילוב מחומם דרך (לא להרתיח).