קציצות בשר צלויות
קציצות בשר צלויות זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם מלח שום, פירורי לחם, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: קציצות בשר הודו, בייקון מהיר עטוף קציץ בשר קציץ בשר, ו קציצות בשר, תפוחי אדמה מרוסקים, ורוטב מחבת.
הוראות
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן.
בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס הקטשופ והדבש; להפריש. בקערה גדולה, לערבב נשאר 1/4 כוס קטשופ, רוטב ווסטרשייר, מלח שום, פלפל וביצה. מערבבים בצל ופירורי לחם. מערבבים בבשר עד מעורבב היטב.
צורה תערובת בשר לתוך 6 קציצות, 3/4 אינץ 'עבה בערך 3 1/2 אינץ' קוטר. לעטוף 1 פרוסת בייקון סביב כל פטי; מאובטח עם קיסם.
בזהירות לרסס מתלה גריל עם ספריי בישול.
מניחים קציצות בצד לא מחומם של גריל גז שני מבערים או על מחבת טפטוף על גריל פחם (חום בינוני). (אם משתמשים בגריל גז חד פעמי, מבשלים על אש נמוכה.) מכסה גריל; לבשל 20 עד 25 דקות או עד ורוד מעט במרכז. באמצעות מרית, להפוך קציצות מעל.
מברשת עם תערובת קטשופ. כיסוי גריל; לבשל 5 עד 8 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס במרכז הקציצות קורא 71° ובייקון הוא פריך.