קציצות הודו מנגל לבישול איטי
קציצות טורקיה מנגל בישול איטי מתכון מוכנות בתוך כ 4 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו חזה הודו טחון, שיבולת שועל התגלגל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו קציצות הודו מנגל לבישול איטי, קציצות הודו לבישול איטי, ו טורקיה אנצ'ילדה קציצות בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום ומטגנים 1 דקה יותר.
מעבירים את התערובת לקערה קטנה ומניחים להתקרר.
מוסיפים תערובת בצל, ביצה ושיבולת שועל. השתמש בידיים שלך כדי למזג מרכיבים בעדינות אך ביסודיות. מרטיבים את הידיים קלות ויוצרים תערובת לכ -20 קציצות, כל אחת בקוטר 1 1/2 אינץ'.
יוצקים כמות קטנה של רוטב מעל תחתית סיר איטי.
מוסיפים קציצות, מעליהם את הרוטב שנותר.
יוצקים 1/2 כוס מים. מכסים ומבשלים גבוה עד שהקציצות מבושלות, 3 1/2 עד 4 שעות.