קציצות הודו עם נקניק וקישואים ורוטב שתוי
קציצות הודו עם נקניק וקישואים ורוטב שתוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1252 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שום, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו קציצות הודו עם רוטב פאן, קציצות עוף מטוגנות עם רוטב רדאיי, ו קציצות הודו רוזמרין מתובל עם תפוחי אדמה אצבעונית וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את קציצות טורקיה במלח, פלפל ותבלינים עופות. הגדר מנות נפרדות עם הקמח, הביצים ופירורי הלחם בשילוב עם קמח תירס, גבינה, גרידת תפוזים ורוזמרין. מעיל את הקציצות בקמח, ואז בביצה, ולאחר מכן בתערובת פירור הלחם.
במחבת בינונית, מחממים רסס של שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הנקניק, וחום וקרמבל במשך 5 דקות. מערבבים את הבצל, פלפלים, שום, קישואים, טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומבשלים עד שהקישואים רכים, בערך 10 עד 12 דקות
מחממים מחבת סאוט עם 1/4 אינץ ' של שמן על בינוני עד בינוני חום גבוה.
מוסיפים את הקציצות, בקבוצות, ומבשלים עד חום זהוב עמוק, על 4 דקות בכל צד.
להעביר את cutlets, כאשר מבושל, כדי מדף אפייה לשמור פריך.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני עד בינוני-גבוה.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה. מערבבים את היין ומפחיתים במשך דקה בערך, ואז לטאטא במלאי ומבשלים עד מעובה, על 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
תלוש את הנקניק ואת קישואים על צלחות הגשה, העליון עם קציצות, ואז לטבול עם רוטב לשרת.