קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

צ'ילי בקר אדום

צ'ילי בקר אדום
ניתן להכין את המתכון צ'ילי בקר אדום בערך 2 שעות ו 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 773 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכו לחנות ואספו אבקת צ'ילה של קסקבל, בקר עגול תחתון, מחית פלפל צ' יפוטלה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 91%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: צ'ילי בקר אדום, בשר בקר של אבא + צ'ילי יין אדום, ו תחרות צ'ילי שנתית 10: כניסה-צ' ילי אדום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות מהשמן בתנור הולנדי גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מפזרים את הבקר במלח ופלפל ומוסיפים שליש מהבשר לתבנית ומקפיצים עד להשחמה מכל הצדדים. חזור על הפעולה עם השמן והבשר, תוך ניקוז עודפי נוזלים מהתבנית בין המנות. מחזירים את הבשר לתבנית, מפזרים את הכמון ומערבבים היטב. מתפיחים את התבנית עם הבירה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהבירה מצטמצמת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים את הבשר מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
במחבת אותו, מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן למחבת אותו ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את פלפלי הבנרו, הציפור התאילנדית, הג ' לפנו והפובלאנו ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
8
מוסיפים את פלפל אנצ 'ו צ' ילה, אבקת צ 'ילה קסקבל, מחית פלפל צ' יפוטלה, אבקת צ 'ילה פסילה ואבקת צ' ילה ניו מקסיקנית, ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
שמן פלפלשמן פלפל
שקדי חזיר, חצויים לשנייםשקדי חזיר, חצויים לשניים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את ציר העוף והעגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה קלה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
פירה עם בלנדר טבילה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
11
מוסיפים את הבשר בחזרה למחבת, מנמיכים את האש לבינונית, מכסים ומבשלים עד שהצ ' ילי סמיך והבקר רך, בערך 1 שעה 15 דקות. אם בצ ' ילי יש יותר מדי נוזלים, המשיכו לבשל ללא כיסוי להסמכה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מסירים מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד וסירופ המייפל ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומשולב ומתאימים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
13
מגישים עם קרמה כמון קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
14
מניחים את הכמון בתבנית מוקפצת קטנה על אש בינונית. טוסט עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מניחים בקערה קטנה. מערבבים פנימה את הקרמה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מניחים בבקבוק סחיטה להגשה.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2kgsבשר בקר עגול תחתון, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץבשר בקר עגול תחתון, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות, מרוקנות ומחיתעגבניות שלמות, מרוקנות ומחית1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף ביתי, מרק דל נתרן משומר או מיםציר עוף ביתי, מרק דל נתרן משומר או מים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת cascabel צ'ילהאבקת cascabel צ'ילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה11 קילו קישואים,ניו מקסיקו אבקת צ'ילהניו מקסיקו אבקת צ'ילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מחית פלפל צ'יפוטלהמחית פלפל צ'יפוטלה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרמה מקסיקנית או קרם פראצ'הקרמה מקסיקנית או קרם פראצ'ה1(חוֹרֶף)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה שחורהבירה שחורה4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,הבנרו זרעים וקצוציםהבנרו זרעים וקצוצים1חלפיניו, זרע וקצוץחלפיניו, זרע וקצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)סירופ מייפל, או יותר לפי הצורךסירופ מייפל, או יותר לפי הצורך1פובלאנו, זרע וקצוץפובלאנו, זרע וקצוץ1גדולבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק2(חוֹרֶף)קצוצים דק שוקולד מרירקצוצים דק שוקולד מריר1ציפור תאילנדית צ'ילה, זרע וקצוץציפור תאילנדית צ'ילה, זרע וקצוץ7(חוֹרֶף)קנולה או שמן צמחיקנולה או שמן צמחי

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי קון קרנה. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את ג ' וב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
יוב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה-40 קובי קאווה
יוב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה-40 קובי קאווה
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה ברוט טבע קאווה הוא מאוד תכליתי כי אין מינון הוסיף, כך את חומציות ובועות לנקות שלך חיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה משובצת שומשום, טיקה מסאלה עוף וג ' מון איבריקו.