קציצות טלה
אם יש לך שום, עירית, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: BLT Poppers, פופרס חלפיניו, ו פופרס צ'וריסו.
הוראות
ציוד מיוחד: עשרים וארבעה שיפודים 6 אינץ
עבור המילוי: במחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן זרעי הגפן ומאפשרים להתחמם. לאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן להוסיף את הטלה, להפחית את החום בינוני ומפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד הבשר הוא השחמה, 4 עד 5 דקות. לאחר בישול, מוסיפים את רסק העגבניות והשום ומסיימים לבשל במשך 2 דקות, ומאפשרים לכל הטעמים להתמזג.
הסר מן המחבת ולאפשר מגניב עבור מלית.
עבור הפלפלים: מחממים התנור ל 350 מעלות F. מחממים מטגן עמוק ל 400 מעלות F. כדי למלא את הפלפלים, לפצל כל פלפל לאורכו, גזע קצה, ולהסיר את כל הזרעים.לאחר הסרת הזרעים, מוסיפים את הטלה מבושל לחלל הפלפל, על 1 כף לכל פלפל. חזור על התהליך, מלית כל פלפל. כדי לסיים, להניח את הבייקון שטוח על הדלפק או קרש חיתוך ו" להפיץ " את הבייקון עם הצד השטוח של סכין, מושך את הצד השטוח של הסכין לאורך פרוסת בייקון כדי לדלל אותו להכפיל את אורך הפרוסה. לאחר הבייקון כבר דליל, לחתוך את הבייקון בחצי לאורכו ולעטוף את הפלפלים עם בייקון. לאבטח את הקצוות עם שיפודים.
לאחר גלישת פלפלים, אופים עד הבייקון התהדק מעט, 10 עד 12 דקות. לאחר הבישול, להסיר מהתנור ומטגנים עמוקים במשך 2 עד 3 דקות, מטגן את הבייקון בצד החיצוני.
הסר מן הטיגון ולאפשר עודף שמן לנקז.
מחית את המיונז, שום קלוי, עירית, פטרוזיליה, רוטב חריף, חומץ, מלח ופלפל במעבד מזון.