קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר)
קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 897 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. לך לחנות ותביא גזר, פירורי לחם, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קציצות כבש מצופות בפירורי לחם,, צלעות כבש עם לחם פרמזן, ו צלעות כבש (או קציצות) W/שום מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב: ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית גבוהה, מוסיפים בצל, בשר חזיר וגזר ומבשלים עד שהבצל רך והחזיר רק מתחיל להתבשל, בערך 4 דקות.
מוסיפים יציאה וחומץ ומבשלים עד כמעט מופחת לחלוטין, כ 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף מלאי, עלי דפנה וקורנית, להביא לרתיחה ולהפחית בחצי, כ 20 דקות.
מערבבים עמילן תירס עם 2 כפות מים ומוסיפים לרוטב רותח; ברגע שהרוטב התעבה, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים צלעות על קרש חיתוך, ובעזרת פטיש, משטחים בעדינות כל קוצץ עד שהוא בעובי 1/2 אינץ'. עשו כמיטב יכולתכם כדי להבטיח שהבשר יישאר מחובר לעצם.
שלב חזיר, פטרוזיליה ופירורי לחם על צלחת ומערבבים עם האצבעות שלך עד בשילוב טוב. על צלחות נפרדות, מניחים קמח וביצים מוכות. מתבלים את הקמח במלח ופלפל.
לחם כל קוצצים על ידי ציפוי זה ראשון בקמח, אז עם ביצה, ולבסוף עם תערובת פירורי לחם. חזור עם צלעות שנותרו ולהזמין על צלחת נפרדת.
יוצקים 1/4 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה, וחום על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים כבש מצופה בפירורי לחם, מקפידים לא להצטופף על המחבת ומבשלים עד שחום הלחם, בערך 4 דקות לכל צד.
מגישים עם פירה ואפונה, עובר את הרוטב בצד.