קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר)

קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר)
קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 897 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. לך לחנות ותביא גזר, פירורי לחם, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קציצות כבש מצופות בפירורי לחם,, צלעות כבש עם לחם פרמזן, ו צלעות כבש (או קציצות) W/שום מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב: ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית גבוהה, מוסיפים בצל, בשר חזיר וגזר ומבשלים עד שהבצל רך והחזיר רק מתחיל להתבשל, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים יציאה וחומץ ומבשלים עד כמעט מופחת לחלוטין, כ 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף מלאי, עלי דפנה וקורנית, להביא לרתיחה ולהפחית בחצי, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאהיציאה
3
מערבבים עמילן תירס עם 2 כפות מים ומוסיפים לרוטב רותח; ברגע שהרוטב התעבה, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
מניחים צלעות על קרש חיתוך, ובעזרת פטיש, משטחים בעדינות כל קוצץ עד שהוא בעובי 1/2 אינץ'. עשו כמיטב יכולתכם כדי להבטיח שהבשר יישאר מחובר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
שלב חזיר, פטרוזיליה ופירורי לחם על צלחת ומערבבים עם האצבעות שלך עד בשילוב טוב. על צלחות נפרדות, מניחים קמח וביצים מוכות. מתבלים את הקמח במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
לחם כל קוצצים על ידי ציפוי זה ראשון בקמח, אז עם ביצה, ולבסוף עם תערובת פירורי לחם. חזור עם צלעות שנותרו ולהזמין על צלחת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
יוצקים 1/4 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה, וחום על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים כבש מצופה בפירורי לחם, מקפידים לא להצטופף על המחבת ומבשלים עד שחום הלחם, בערך 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים עם פירה ואפונה, עובר את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים