קציצות כרישה ופטריות
קציצות ליק ופטריות הן אולי רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, קמח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: קציצות תפוחי אדמה, פטריות וכרישה, קציצות כרישה ופטה, ו קציצות פטריות.
הוראות
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הכרישה ו shiitake, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד כרישה ופטריות מתרככים ומתחילים חום, כ 7 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת אורגנו לירקות ומעבירים לקערה בינונית.
בסיר קטן, להמיס את 3 כפות הנותרים של חמאה.
לטאטא את 3 כפות קמח ומבשלים מעל חום גבוה עד מבעבע, על 1 דקה.
מוסיפים את החלב ומבשלים, מקציפים, עד עבה מאוד מבעבע, על 3 דקות. לגרד את התערובת לתוך הקערה.
מוסיפים את Gruyre ו Parmigiano-רג ' יאנו, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד התערובת משולבת באופן שווה.
להניח חתיכה באורך 18 אינץ ' של ניילון נצמד על משטח עבודה. כף תערובת קרוקט על הפלסטיק ברצועה 12 אינץ'.
מרדדים את הפלסטיק, הקשה על תערובת קרוקט לתוך יומן 14 אינץ', ולסובב את הקצוות. להקפיא את יומן קרוקט עד המשרד מאוד, על 2 שעות.
מלאו 3 קערות רדודות בקמח, ביצים מכות ואת panko בשורה תבנית אפייה גדולה עם נייר שעווה. פתח את הלוג וחתוך את תערובת הקרוקט ל-12 חתיכות. באמצעות ידיים מקורנות, לטפוח כל חתיכה לתוך פטי עגול 2 אינץ', על 3/4 אינץ ' עבה. טובלים כל קציצה בקמח, ואז לטבול את הביצים ואת המעיל עם panko, לחיצה כדי לעזור לו לדבוק. הגדר את קציצות על תבנית האפייה להקפיא במשך 15 דקות.
במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן כדי 37
מוסיף את כל croquettes ומטגנים על חום גבוה, מפנה פעם או פעמיים, עד שהם זהב פריך, על 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומגישים חם.