ניוקי עם שמן זית, עגבנייה ופרמזן
צריך מנות ראשונות צמחוני? ניוקי עם שמן זית, עגבנייה ופרמזן יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 278 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 19 דקות. אם יש לכם מרק עוף, ניוקי, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. נסו שמן זית עוף צנוניות צנוניות עם פסטו הדר, פסטה עגבניות, זיתים ופרמזן, ו פרמזן-ריקוטה אפויה עם סלט עגבניות, זיתים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קצה מחודד של שום; מניחים שום על פיסת נייר אלומיניום. מקפלים לסכל לאטום.
אופים ב 375 במשך שעה 1; מגניב. סוחטים עיסת שיני שום לקערה, ומועכים במזלג; מניחים בצד.
מערבבים יחד שמן ומרווה במחבת קטנה, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 2 עד 3 דקות או עד שהם ריחניים ופריכים.
הסר עלים, ונקז על מגבת נייר; שמור שמן.
הכינו ניוקי לפי הוראות החבילה, והחליפו מרק עוף במים.
מסננים, שומרים 1/4 כוס מרק.
מוסיפים ניוקי ושמן שמור לשום קלוי בקערה.
מוסיפים מרק עוף שמור 1/4 כוס, עגבניות קצוצות ופלפל, זורקים למעיל.
מפזרים גבינה ועלי מרווה; מגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניוקי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנגיובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור אדמה. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי ועד פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון
An authentic Italian Chianti made from grapes grown in the heart of Tuscany’s Chianti Classico region. An exquisite expression of the Sangiovese grape, with substantial acidity from the low pH of the soil in this region.The aromas of this complex red wine range from cherries and plums to gladiolus flowers and earthy flint. The tannic, oak-aged flavors are bright and round, with a dry, warm, earthy finish.Best enjoyed with very flavorful dishes, such as tomato-based sauces, mushroom ravioli, beef or pork roasts, and game meats from venison to pheasant. It is also excellent with mature cheeses.Blend: 85% Sangiovese, 15% Merlot and Cabernet Sauvignon