זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. אם יש לכם ביצה, פטרוזיליה, טריזי לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. מתכונים דומים: איך מכינים קציצות סלמון בריאות / עוגות סלמון ( פליאו, ללא גלוטן, שלם30), קציצות סלמון דרום מערביות או עוגות סלמון, ו קציצות סלמון דרום מערביות או עוגות סלמון.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את תפוחי האדמה, הסלמון, הבצל, פירורי הקרקר, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והחלמון; מערבבים היטב. מקציפים חלבון ביצה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת סלמון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעצבים לשש קציצות.
3
מחממים שמן במחבת גדולה; מטגנים את הקציצות על אש בינונית במשך 3-4 דקות לכל צד או עד להשחמה קלה.