קציצות סלמון שומשום יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פילה סלמון, מלח כשר, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: קציצות בטטה מצופות בשומשום, קציצות סלמון, ו קציצות סלמון.
הוראות
1
חותכים לימון לשניים. לסחוט מיץ מלימון לתוך 3 qt. סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים חצאי לימון, 2 כפות. מלח, ו 6 כוסות מים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פילה סלמון (לחתוך 2 חתיכות, במידת הצורך); לכסות ולהפחית את החום נמוך. מבשלים 4 דקות. (מרכז הסלמון יהיה נא.) בזהירות להעביר סלמון לקערה גדולה, מגניב לחלוטין (כ 10 דקות).
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.