קציצות עגל עם פלפלים אדומים
קציצות עגל עם פלפלים אדומים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לך לחנות ותביא בצל, פלפלים, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. נסו כריכי קציצות הודו עם מיונז פפריקה מעושן ופלפלים צלויים, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו arbi cutlet, איך לעשות arbi cutlet עבור נוורטרי vrat או מהר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגל ב 13-in. אקס-9-אין. צלחת; להפריש. בקערה בינונית, לשלב את מיץ לימון, שמן, קליפת לימון, שום, סוכר, מלח, פפריקה, חרדל ואגוז מוסקט; מילואים 2 כפות.
יוצקים את המרינדה שנותרה על עגל.
בואו לעמוד במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מניחים קמח בצלחת רדודה; עגל מעיל עם קמח, רועד מעל עודף. במחבת גדולה, פרוסות עגל חומות, שתיים בכל פעם, ב 4 כפות חמאה; להפריש.
באותו מחבת, לטגן את הבצל, פלפלים אדומים ופטריות בחמאה שנותרה עד רך, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים במרק ומרינדה שמורה; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
שלב עמילן תירס ומים עד חלקה. מערבבים לתוך תערובת ירקות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד מעובה.
מוסיפים את העגל, מחממים דרכו.