Bocaditos de Corn Flakes y Leche Condensada (אשכולות פתיתי תירס)
Bocaditos De Corn Flakes y Leche Condensada (אשכולות פתיתי תירס) עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. לך לחנות ותביא קורנפלקס, חלב מרוכז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: עוף פתיתי תירס, פתיתי תירס מתפוררים, ו מקלות תיפוף פתיתי תירס אופים.
הוראות
קו 2 אפיית גיליונות עם נייר כסף. תרסיס קל עם ספריי בישול. ממלאים קערה בינונית במים קרים.
ממיסים סוכר בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי על חום בינוני עד שהוא הופך ענבר עמוק ורק מתחיל לעשן, כ 8 דקות.
מוסיפים חמאה ומלח ומערבבים עם כף עץ עד משולב לחלוטין. תוך ערבוב מתמיד, להוסיף חלב מרוכז ממותק. מערבבים עד משולב לחלוטין, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מערבבים בקורנפלקס. עם כף מרק, לגרוף תערובת החוצה לתוך כ 2-כף בגודל כדורים. לצנן את האצבעות וללחוץ קלות אשכולות יחד. לטבול את הידיים במים בכל פעם שהם הופכים דביקים.
אפשר לאשכולות להגדיר בטמפרטורת החדר כ -30 דקות.
שאריות ניתן לאחסן עד 3 ימים במיכל אטום בטמפרטורת החדר או בקירור. הם ידבקו אחד לשני אם יגושמו.