אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קציצות עוף פולניות יכול להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 99 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גזר, פטרוזיליה, שמן זית כתית נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-984 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצות בשר עוף פולניות - 5 נקודות, מייק של פולני עוף חנוק, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ קישואים, לקלף גזר ובצל. מגררים את הירקות עם פומפיה יד או מעבד מזון עם גריסת דיסק מצורף עם חורים בסדר. אני מציע להשתמש במעבד מזון, אתה יכול יד באח אם אתה מעדיף. אתה יכול לרכך את הבצל ולא לגרר אם אתה מעדיף, כל עוד אתה לרכך אותו מאוד fine.In קערת ערבוב, לשלב קישואים מגורדים, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
בשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
כמו גבינות לטאקו
פומפיה
2
להוסיף פירורי לחם, ביצה מוכה ותבלינים. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
(קיבלר)
3
מוסיפים עוף טחון ותרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו עוף בשר לבן טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מערבבים היטב עד משולב היטב. טופס את התערובת לתוך קציצות עם 1/4 כוס תערובת בשר כל. התערובת היא מעט דביקה; אני אוהב לרסס את הידיים שלי עם תרסיס שמן בישול קטן או מים לפני יצירת הקציצות. אם התערובת היא רכה מאוד או דביקה ואתה מתקשה להרכיב את הקציצות, להוסיף עוד פירורי לחם עד הקציצות הם עובש (הם צריכים להיות רכים ודביקים אבל עדיין עובש).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת חתוכה עם צדדים גבוהים ומכסה מעל חום בינוני. קציצות מטוגנות בשמן, 6-7 בכל פעם כדי למנוע צפיפות במחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים את הקציצות במשך 4 דקות בכל צד (8 דקות בסך הכל). כאשר סיים בישול, להסיר ולהניח בצד. המשך עד שכל הקציצות מבושלות ומשחימות, הוספת שמן זית יותר למחבת במידת הצורך כדי למנוע sticking.To הפוך את הרוטב, להוסיף גזר מגורר, בצל טחון, מלח, פלפל ופפריקה לאותו מחבת השתמשת לטגן את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף עוד שמן במידת הצורך. לגרד כל חתיכות חומות מלמטה של המחבת כמו שאתה מבשל.מבשלים עד בצל רך שקוף, ולאחר מכן להוסיף מלאי. מבשלים במשך 15-20 דקות, או עד גזרי הגזר הם מאוד רך והרוטב הוא כתום. להתאים תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
מלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות. אם מוסיפים אפונה, לזרוק אותם לתוך הרוטב 5 דקות לפני סוף הבישול עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מגישים קציצות חמות ברוטב גזר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט