קציצות פרמזן זוקיני
קציצות פרמזן זוקיני עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו קרקרים מלוחים, שמן צמחי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 19%. נסו קציצות תפוחי אדמה עם פרמזן, קציצות הקישואים של ג'ן, ו קציצות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים קישואים, בצל, ושום בשמן חם עד ירקות רפויים לחות מתאדה, על 5 דקות. מערבבים בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל שחור, טימין לתוך הירקות; להסיר מן החום.
העברת תערובת קישואים לקערת ערבוב גדולה.
מערבבים ביצים, קרקרים כתושים, וגבינת פרמזן 1 כוס לתוך תערובת קישואים עד שהוא נקשר יחד; צורה לתוך 14 קציצות 3 אינץ'.
יוצקים מספיק שמן צמחי במחבת כדי להגיע לעומק של 1/2 אינץ'; חום מעל חום בינוני גבוה.
לבשל קציצות, 3 עד 4 בכל פעם, בשמן חם עד השחמה היטב, על 2 דקות לכל צד.
מפזרים גבינת פרמזן נוספת כדי לשרת.