קציצת הודו מיושנת נמסה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה מיושן פטי נמס. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 492 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי פטריות בלה, בצל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו פטי נמסה., פטי נמסה., ו פטי נמסה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור כדי לצלות.
בקערה גדולה, לשלב את טורקיה, רוטב סטייק, טימין, מלח ופלפל. לעצב את התערובת לתוך 5 קציצות. מבשלים את הקציצות, בקבוצות במידת הצורך, במחבת מעל חום בינוני עד מבושל דרך, כ 6 דקות לכל צד.
במחבת גדולה, להמיס את 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים עד הבצל רך, 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר את התערובת מהמחבת; להפריש ולשמור חם.
חמאה על הלחם משני הצדדים ומניחים על מחבת וגריל שני הצדדים עד קלוי.
הסר העליון עם ריבת בייקון אם תרצה.
מניחים את הלחם הקלוי בשכבה אחת על תבנית אפייה. מעל כל אחד עם 1 פטי. מחלקים את תערובת הבצל בין הקציצות, ומעל כל אחד עם 1 פרוסת גבינה. צלייה עד שהגבינה תימס.