קציר קציר עוגת דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 693 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת קציר, עוגת קציר גן, ו קציר עוגה פאונד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת כיכר 9x5 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה, מלח, 3/4 כפית אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
קערה
תנור
2
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם דלעת. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
דלעת
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
מפזרים אגוזים הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 65 עד 70 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. בעוד עדיין חם, טפטוף עם זיגוג. מגניב במשך 6 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
כדי להפוך את זיגוג: בקערה בינונית, לשלב ממתקים סוכר, אגוז מוסקט וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קינמון
מוסקט
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מערבבים ומוסיפים 1 עד 2 כפיות שמנת עד עקביות טפטוף.