קציר קציר קציר עוגה
קציר קציר עוגת דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 693 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת קציר, עוגת קציר גן, ו קציר עוגה פאונד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת כיכר 9x5 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה, מלח, 3/4 כפית אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן. תניח בצד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם דלעת. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס אגוזי מלך.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר.
מפזרים אגוזים הנותרים על גבי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 65 עד 70 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. בעוד עדיין חם, טפטוף עם זיגוג. מגניב במשך 6 שעות לפני ההגשה.
כדי להפוך את זיגוג: בקערה בינונית, לשלב ממתקים סוכר, אגוז מוסקט וקינמון.
מערבבים ומוסיפים 1 עד 2 כפיות שמנת עד עקביות טפטוף.