קצת אנגלית קלאסית
עוגת אנגלית קלאסית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 650 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לכם תותים, קצפת, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: מעט אנגלית עתיקה, דבר פעוט באנגלית, ו דבר פעוט אנגלי למות למענו.
הוראות
קרם חמאה בקערת ערבוב בינונית; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים מיץ לימון, וניל, תמצית שקדים, פועם היטב.
מערבבים קמח עוגה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת, מכים כל הזמן. לנצח במהירות בינונית של מיקסר חשמלי 8 עד 10 דקות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת שפופרת משומנת 10 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה. מגניב במחבת 15 דקות.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
פרוס עוגה לפרוסות 1/4 אינץ'; לקצץ ולהשליך את הקרום. בשורה התחתונה של קערה של 16 כוסות עם שליש פרוסות עוגה; מפזרים 1 / 4 כוס שרי. מסדרים חצאי תות, לחתוך את הצד, סביב הקצה התחתון של הקערה. כפית 2 כוסות פודינג מבושל על פרוסות עוגה; מניחים שליש פרוסות עוגה מעל פודינג. מורחים בעדינות שמורות תות על עוגה; למעלה עם פרוסות העוגה שנותרו.
יוצקים שרי שנותר על פני השטח של טריפל. נשאר כפית פודינג למעלה. כיסוי וצינה.
קצת למעלה עם קצפת ומקשטים עם תותים שלמים.