מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד, תערובת פודינג וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 44%. מתכונים דומים: פטל בראוני קצת, מ & מ בראוני טריפל, ו קצת בראוני.
הוראות
1
חותכים את עוגת הבראוניז לגושים בגודל 1/2 אינץ', כ -4 כוסות. הניחו בצד.
2
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת, תערובת הפודינג, סוכר הקונדיטורים והווניל עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתערובת הקצפת. מכסים בשליש מהבראוניז בשכבה אחת. למעלה עם 4 כפות של ריבת פטל, ולאחר מכן שליש בננות פרוס. חזור עם 2 שכבות נוספות של כל מרכיב, מסתיים בננות פרוסות. מסיימים על ידי ציפוי הכל בתערובת הקצפת שנותרה. מצננים במקרר למשך 30 דקות ועד 8 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
לימון גומי
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט הכינו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בסיר כפול, או במיקרוגל המופעל על הספק נמוך, ממיסים את החמאה והשוקולד תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניה
6
מעבירים את תערובת השוקולד לקערה גדולה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מקציפים פנימה את הקקאו לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מקציפים פנימה את הסוכר המגורר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מקציפים פנימה את הביצים והווניל. מקפלים פנימה את הקמח והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים עד שהבראוניז מעט מוגזמים (הם צריכים להיות דביקים בפנים), 20 עד 25 דקות.
טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "