קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קצת פטל בראוני

קצת פטל בראוני
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם תמצית ונילן, שוקולד, תערובת פודינג וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 44%. מתכונים דומים: פטל בראוני קצת, מ & מ בראוני טריפל, ו קצת בראוני.

הוראות

1
חותכים את עוגת הבראוניז לגושים בגודל 1/2 אינץ', כ -4 כוסות. הניחו בצד.
2
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את השמנת, תערובת הפודינג, סוכר הקונדיטורים והווניל עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתערובת הקצפת. מכסים בשליש מהבראוניז בשכבה אחת. למעלה עם 4 כפות של ריבת פטל, ולאחר מכן שליש בננות פרוס. חזור עם 2 שכבות נוספות של כל מרכיב, מסתיים בננות פרוסות. מסיימים על ידי ציפוי הכל בתערובת הקצפת שנותרה. מצננים במקרר למשך 30 דקות ועד 8 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
לימון גומילימון גומי
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט הכינו תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בסיר כפול, או במיקרוגל המופעל על הספק נמוך, ממיסים את החמאה והשוקולד תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
מעבירים את תערובת השוקולד לקערה גדולה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מקציפים פנימה את הקקאו לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מקציפים פנימה את הסוכר המגורר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מקציפים פנימה את הביצים והווניל. מקפלים פנימה את הקמח והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים עד שהבראוניז מעט מוגזמים (הם צריכים להיות דביקים בפנים), 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים להתקרר בתבנית על רשת למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבננות, פרוסות דק, מחולקותבננות, פרוסות דק, מחולקות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) בתוספת 2 כפות חמאה ללא מלח(2 מקלות) בתוספת 2 כפות חמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3(חוֹרֶף)1 (8 אונקיות) מיכל קצפת קלה (כגון Cool Whip®)1 (8 אונקיות) מיכל קצפת קלה (כגון Cool Whip®)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריבת פטל, מחולקתריבת פטל, מחולקת1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד קצוץ ולא ממותקשוקולד קצוץ ולא ממותק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טריפל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "