קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

קראמבל פטל ריבס

קראמבל פטל ריבס
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, קראמבל פטל ריבס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם שיבולת שועל לבישול מהיר, סוכר חום, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו לא כל כך מעולה. הישאר קראמבל ואדיב: חטיפי קראמבל פטל-ריבס, קראמבל ריבס, ו קראמבל ריבס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הריבס, הפטל ומיץ הלימון. בקערה קטנה שלבו את הסוכר, היוגורט, השמנת החמוצה, הקמח והביצה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מעל תערובת פירות ומערבבים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3
העברה ל-11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
לציפוי מניחים את שיבולת השועל, הקמח, הקוקוס, הסוכר החום והקינמון במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים חמאה ומיץ תפוחים להתרכז; תהליך עד מתפורר. מערבבים שקדים; מפזרים מעל תערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 35-45 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקראמבל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.