קראנץ' לפתן ג'ינג'י
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל compote ג'ינג'י קראנץ. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דגני שיבולת שועל פריכים, מוכנים לאכול משמש, ריבת ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קומפוט ריבס ג'ינג'י, קומפוט ריבס חם עם אגוז-קוקוס קראנץ, ו קראנץ '- קראנץ': שבוע של (לעשות קדימה) סלטי האביב בצנצנות.
הוראות
הניחו את פרוסות התפוחים והמשמשים בתבנית אפייה רדודה וניתנת למיקרוגל, ולאחר מכן הוסיפו את הריבה והתזה של מים. מכסים בסרט נצמד ומבשלים על גבוה במשך 5 דקות או עד הפרי מתחיל לרכך. מערבבים את הפירות הקפואים דרך, מחדש לכסות ומבשלים עוד 3 דקות עד הפשרה.
מערבבים יחד את הדגנים וצנוברים וכפית מעל. גריל במשך 2 דקות עד הזהב.