קרבונרה מקרוני וגבינה
המתכון מקרוני וגבינה Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מקרוני מרפק, חצי וחצי, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו קרבונרה מקרוני וגבינה, קרבונרה מקרוני וגבינה, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שזה אל דנטה, על 6 דקות. זן, הזמנת 1 3/4 כוסות של מי הפסטה. תניח בצד.
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על חום בינוני עד שהוא פריך ורוב השומן כבר שניתנו, על 15 דקות.
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים את השומן לתוך כוס מדידה בטוחה חום קטן.
הוסף מספיק שמן זית בסך הכל 1/4 כוס שומן. שמור.
בזהירות למחוק את הסיר (או לתת לו שטיפה מהירה אם זה באמת מלוכלך).
מוסיפים את חצי וחצי ו-2 כפיות פלפל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 1/2 כוסות, על 15 דקות.
מוסיפים את גבינת שמנת ומערבבים עד מומס.
להקציף את צ ' דר ו Gruyere עד שכל הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק.
מוסיפים את המקרוני ואת מי הפסטה השמורים לסיר ומערבבים לשלב. (זה ייראה רופף מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב כפי שהוא אופה.) מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך. בעדינות לקפל את הבייקון ו 3/4 של בצל ירוק פרוס.
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
לזרוק את פירורי הלחם עם תערובת שומן חזיר שמורות קמצוץ של מלח בקערה בינונית.
מפזרים את התערובת באופן שווה על גבי המקרוני והגבינה ואופים עד שהגבינה תוססת ופירורי הלחם משוחים קלות ופריכים, כ -10 דקות.
מקשטים עם הבצל הירוק שנותר ומגישים.