קרבונרה פיצה צלחת עמוקה פסטה מצופה פאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1563 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת ריקוטה, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה מנה עמוקה עם רוטב ותרד עם קרום פסטה, פיצה צלחת עמוקה, ו פיצה חמה בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מים לפסטה בסיר גדול, מלח אותו ומוסיפים פסטה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בעוד מים רותחים, לחמם מחבת גדולה עם שמן זית כתית, 3 סיבובים של המחבת, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תוסיף פנצ ' טה ובראון, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
6
מסננים פסטה, מוסיפים למחבת וזורקים. מערבבים בפרמג 'יאנו-רג' יאנו ומתבלים במלח ופלפל. מקציפים ביצים עם שמנת ושופכים מעל פסטה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano Reggiano
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בואו ביצים להתחיל להגדיר, על 1 דקה, וללטף פסטה לתוך שכבה אפילו כדי להפוך את קרום פשטידת הפיצה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.