קושיקשה
מוכן ב34 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קרואסון הודו פתוח עם צדפות מטוגנות

קרואסון הודו פתוח עם צדפות מטוגנות
קרואסון הודו פתוח עם צדפות מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם יפניים, קצפת, קישוטים: ספריגים טרגון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. נסו כריכי BLT ביצה מטוגנת עם פנים פתוחות, ערמת טורקיה פתוחה, ו כריכי הודו עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ללטף צדפות יבש עם מגבות נייר; לדלות בקמח, רועד את עודף. טובלים כל צדפה בביצה; מעיל עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים צדפות. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר, ולשמור על חם. (לא למחוק מחבת.)
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט ופטריות. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים שרי, מגרדים כל חתיכות חומות מתחתית המחבת; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרי.שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף שמנת; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
6
מוסיפים את טורקיה ואת 3 המרכיבים הבאים. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד טורקיה מחומם דרך רוטב מתעבה. תערובת כפית מעל חצאים קרואסונים קלויים, ומעל עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
צדפותצדפות
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
7
מקשטים, אם תרצה.
8
* למטרות בדיקה, השתמשנו פירורי לחם Panko.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.