קרואסון הודו פתוח עם צדפות מטוגנות
קרואסון הודו פתוח עם צדפות מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם יפניים, קצפת, קישוטים: ספריגים טרגון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. נסו כריכי BLT ביצה מטוגנת עם פנים פתוחות, ערמת טורקיה פתוחה, ו כריכי הודו עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
ללטף צדפות יבש עם מגבות נייר; לדלות בקמח, רועד את עודף. טובלים כל צדפה בביצה; מעיל עם פירורי לחם.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים צדפות. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר, ולשמור על חם. (לא למחוק מחבת.)
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה; להוסיף שאלוט ופטריות. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים שרי, מגרדים כל חתיכות חומות מתחתית המחבת; מבשלים 1 דקה.
להוסיף שמנת; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים את טורקיה ואת 3 המרכיבים הבאים. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד טורקיה מחומם דרך רוטב מתעבה. תערובת כפית מעל חצאים קרואסונים קלויים, ומעל עם צדפות.
* למטרות בדיקה, השתמשנו פירורי לחם Panko.