קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

פטוצ'יני חסילונים ואספרגוס

פטוצ'יני חסילונים ואספרגוס
פטוצ'יני שרימפס ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . גשו לסופר וקנו שרימפס, תיבול מאכלי ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 56 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם שרימפס, אספרגוס ואפונה, אספרגוס, שרימפס ושמיר מעל פטוצ'יני, ו פטוצ'יני חזיר ואספרגוס.

הוראות

1
להפריד את קצות האספרגוס משאר חתיכות לחתוך, ולהגדיר את הטיפים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2
מחממים 3/4 כוס שמן זית על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את השום בשמן החם עד שהוא מתחיל להפוך חום, על 5 דקות. מערבבים את חתיכות לחתוך של אספרגוס (לא את הטיפים), ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את האספרגוס עד רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את עצות אספרגוס. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בעוד האספרגוס הוא בישול, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפטוצ ' יני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, לחזור לסיר, ולטפטף 2 כפיות שמן זית על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר את האספרגוס מהמחבת עם כפית מחוררת, משאיר שמן במחבת, ומניח את האספרגוס בצד. לטף את החסילון יבש עם מגבות נייר, ומניח במחבת החמה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים את השרימפס בתיבול פירות ים, ומבשלים ומערבבים את השרימפס עד שהם ורודים וכבר לא שקופים. להחזיר את האספרגוס למחבת, ומבשלים את השרימפס ואספרגוס עד מחומם היטב, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים את השרימפס והאספרגוס לתוך פטוצ ' יני מבושל, ולזרוק עם גבינת פרמזן גרוסה. שמן הזית משמש כרוטב, כך להוסיף יותר לפי הצורך כדי מעיל בנדיבות את הפסטה, שרימפס ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.