קרואסונים מוזרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרואסונים להתקלף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרואסונים מוזרים, קרואסונים ממולאים בחמאה, ו בצק עוגות קשקשי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1 כוס קמח, סוכר, שמרים ומלח.
מוסיפים מים חמים וקיצור. הכה במהירות בינונית במשך 2 דקות.
להוסיף 1/2 כוס קמח; לנצח 2 דקות יותר. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 45 דקות. אגרוף בצק למטה. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; להתגלגל לתוך 15-in. אקס-10-אין. מלבן. בקערה קטנה, הכה חמאה קרה עד שהתרכך אבל עדיין קר.
מורחים בצק עם רבע מהחמאה. מקפלים בצק לשלישים, החל בצד קצר. להפוך בצק רבע סיבוב. חזור על גלגול, חמאה וקיפול שלוש פעמים. לעטוף בניילון נצמד. מקררים בין לילה.
על משטח מקומח, מגלגלים בצק ל-14 ב. מרובע. עם סכין חדה, חתוך לרבעים.
חותכים כל רבעון באלכסון לשניים, ויוצרים שני משולשים.
מגלגלים משולשים מהקצה הרחב; מניחים עם קצה מחודד למטה 2 ב. מלבד על תבנית אפייה משומנת. עקומה מסתיימת כדי ליצור צורה בצורת סהר. מכסים ומקררים במשך 20 דקות.
אופים ב 425° במשך 13-18 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת למתלה תיל כדי להתקרר.