קרודו על חצי הקליפה
קרודו על חצי הקליפה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 11 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם יש לך צדפות ים באיכות הגבוהה ביותר, שמן זית באיכות הגבוהה ביותר, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צדפות על חצי הקליפה, דג אדום על חצי הקליפה, ו Cupcakes On The Half Shell (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצדפות בשכבה אחת בשקית פלסטיק resealable להקפיא במשך 1 שעה. (זה הופך אותם מוצק וקל יותר לקוביות.)
חותכים את הצדפות הקפואות לחתיכות 1/4 אינץ'.
יש לשטוף את הצדפות מתחת למים קרים כדי להסיר כל חצץ. לקלף את הצדפות: להחליק סכין צדפות בין הפגזים טוויסט כדי לחטט אותם לגזרים. לנתק את הצדפה מהקליפה העליונה, ואז להחליק את הסכין שלך מתחת לצדפה לנתק אותו מהקליפה התחתונה.
הסר כל שברי פגז מן הבשר, ואז קוצצים גס. (Clean and reserve 16 half shells for serving.)
לזרוק את הצדפות וצדפות עם מיץ לימון, שמן זית חלפיניו בקערה בינונית. כף לתוך הצדפות השמורות.