קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים

קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים
אגס, שוקולד ואגוזי לוז קרוסטטה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, שוקולד חלב מיובא, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס, אגוזי לוז ועוגת שוקולד, סקווידג'י אגס & אגוזי לוז שוקולד להפיץ עוגה, ו Crostata צלחת גבינה (תאנה, אגוזי לוז, תפוח, ו Crost פקורינו.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים גיליון גדול של נייר קלף על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים בצק קרום על גבי קלף; מגלגלים בצק לסיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
להקציף ביצה ושמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מרכז מברשת 10 אינץ 'של בצק עם כמה זיגוג ביצים, משאיר גבול רגיל 2 אינץ'. מסדרים פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על גבי זיגוג על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מפזרים אגוזי לוז ושני שוקולדים, ואז 4 כפות סוכר גלם על אגסים. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי כדי ליצור עגול 11 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום סדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סוכר גולמיסוכר גולמי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מברשת קרום עם זיגוג ביצה; מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר גלם, ואז עם 1/4 כפית מלח ים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהב עמוק אגסים רכים, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מעבירים תבנית אפייה למדף. הרץ סכין ארוכה ודקה מתחת לקרום כדי להשתחרר מקלף. מגניב לפושר על קלף על גיליון. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר קרוסטטה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
מגישים פושר או בטמפרטורת החדר.