קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים
אגס, שוקולד ואגוזי לוז קרוסטטה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, שוקולד חלב מיובא, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס, אגוזי לוז ועוגת שוקולד, סקווידג'י אגס & אגוזי לוז שוקולד להפיץ עוגה, ו Crostata צלחת גבינה (תאנה, אגוזי לוז, תפוח, ו Crost פקורינו.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
מניחים גיליון גדול של נייר קלף על משטח העבודה.
מניחים בצק קרום על גבי קלף; מגלגלים בצק לסיבוב 14 אינץ'.
מעבירים קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה.
להקציף ביצה ושמנת בקערה קטנה.
מרכז מברשת 10 אינץ 'של בצק עם כמה זיגוג ביצים, משאיר גבול רגיל 2 אינץ'. מסדרים פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על גבי זיגוג על הבצק.
מפזרים אגוזי לוז ושני שוקולדים, ואז 4 כפות סוכר גלם על אגסים. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי כדי ליצור עגול 11 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום סדקים בבצק.
מברשת קרום עם זיגוג ביצה; מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר גלם, ואז עם 1/4 כפית מלח ים,אם תרצה.
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהב עמוק אגסים רכים, על 40 דקות.
מעבירים תבנית אפייה למדף. הרץ סכין ארוכה ודקה מתחת לקרום כדי להשתחרר מקלף. מגניב לפושר על קלף על גיליון. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר קרוסטטה לצלחת.
מגישים פושר או בטמפרטורת החדר.