אגס, שוקולד ואגוזי לוז קרוסטטה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, שוקולד חלב מיובא, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס, אגוזי לוז ועוגת שוקולד, סקווידג'י אגס & אגוזי לוז שוקולד להפיץ עוגה, ו Crostata צלחת גבינה (תאנה, אגוזי לוז, תפוח, ו Crost פקורינו.
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
2
מניחים גיליון גדול של נייר קלף על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מניחים בצק קרום על גבי קלף; מגלגלים בצק לסיבוב 14 אינץ'.
מרכז מברשת 10 אינץ 'של בצק עם כמה זיגוג ביצים, משאיר גבול רגיל 2 אינץ'. מסדרים פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על גבי זיגוג על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופ
תותים טריים פרוסים נוספים
7
מפזרים אגוזי לוז ושני שוקולדים, ואז 4 כפות סוכר גלם על אגסים. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי כדי ליצור עגול 11 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום סדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכר גולמי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופ
8
מברשת קרום עם זיגוג ביצה; מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר גלם, ואז עם 1/4 כפית מלח ים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכן
תותים טריים פרוסים נוספים
9
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהב עמוק אגסים רכים, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
10
מעבירים תבנית אפייה למדף. הרץ סכין ארוכה ודקה מתחת לקרום כדי להשתחרר מקלף. מגניב לפושר על קלף על גיליון. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר קרוסטטה לצלחת.