קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים

קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים
אגס, שוקולד ואגוזי לוז קרוסטטה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, שוקולד חלב מיובא, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס, אגוזי לוז ועוגת שוקולד, סקווידג'י אגס & אגוזי לוז שוקולד להפיץ עוגה, ו Crostata צלחת גבינה (תאנה, אגוזי לוז, תפוח, ו Crost פקורינו.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
2
מניחים גיליון גדול של נייר קלף על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מניחים בצק קרום על גבי קלף; מגלגלים בצק לסיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
להקציף ביצה ושמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
6
מרכז מברשת 10 אינץ 'של בצק עם כמה זיגוג ביצים, משאיר גבול רגיל 2 אינץ'. מסדרים פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על גבי זיגוג על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
7
מפזרים אגוזי לוז ושני שוקולדים, ואז 4 כפות סוכר גלם על אגסים. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי כדי ליצור עגול 11 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום סדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכר גולמיסוכר גולמי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מברשת קרום עם זיגוג ביצה; מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר גלם, ואז עם 1/4 כפית מלח ים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
9
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהב עמוק אגסים רכים, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריךלקישוט כריך
10
מעבירים תבנית אפייה למדף. הרץ סכין ארוכה ודקה מתחת לקרום כדי להשתחרר מקלף. מגניב לפושר על קלף על גיליון. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר קרוסטטה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מגישים פושר או בטמפרטורת החדר.