קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים

קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים
אגס, שוקולד ואגוזי לוז קרוסטטה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד למחצה, שוקולד חלב מיובא, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס, אגוזי לוז ועוגת שוקולד, סקווידג'י אגס & אגוזי לוז שוקולד להפיץ עוגה, ו Crostata צלחת גבינה (תאנה, אגוזי לוז, תפוח, ו Crost פקורינו.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים גיליון גדול של נייר קלף על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מניחים בצק קרום על גבי קלף; מגלגלים בצק לסיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מעבירים קלף עם בצק לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
להקציף ביצה ושמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מרכז מברשת 10 אינץ 'של בצק עם כמה זיגוג ביצים, משאיר גבול רגיל 2 אינץ'. מסדרים פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על גבי זיגוג על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מפזרים אגוזי לוז ושני שוקולדים, ואז 4 כפות סוכר גלם על אגסים. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי כדי ליצור עגול 11 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום סדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכר גולמיסוכר גולמי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מברשת קרום עם זיגוג ביצה; מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר גלם, ואז עם 1/4 כפית מלח ים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהב עמוק אגסים רכים, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מעבירים תבנית אפייה למדף. הרץ סכין ארוכה ודקה מתחת לקרום כדי להשתחרר מקלף. מגניב לפושר על קלף על גיליון. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר קרוסטטה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מגישים פושר או בטמפרטורת החדר.