כבד ובייקון
כבד ובייקון דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו בייקון, כבד עגלים, תערובת לתיבול בשר חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], תפוחי אדמה עם בייקון וכבד, ו כבד עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מעביר בייקון לצלחת, שומר כמות קטנה של שומן במחבת ואת השאר בצד.
יוצקים ציפוי תיבול לערבב לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
מניחים את הכבד של העגלים בשקית פרוסה אחת בכל פעם; לאטום, ולזרוק למעיל.
מבשלים כבד בשמן בייקון על חום גבוה בינוני, והופכים מדי פעם לחומים משני הצדדים. בהתאם לגודל של המחבת שלך ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות ולהוסיף שומן חזיר יותר. הכבד נעשה כאשר מיצים לרוץ ברור. להחזיר בייקון למחבת במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול כדי להתחמם דרך.
מגישים חם עם המנה האהובה עליך.