קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל
קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, מים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-236 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל, קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל, ו תפוח וקרמל גיל גאודה קרוסטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 1 1/4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר והמלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה. בקערה קטנה, מערבבים מים ווניל; מפזרים על תערובת קמח, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב והבצק כמעט מנקה את הצד של הקערה (עד 1 כף יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף בצק לכדור; צורה לתוך עגול 5 אינץ שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ -30 דקות או עד המשרד.
תנור חום עד 204°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך סיבוב 12 אינץ'.
מניחים על גיליון עוגיות גדול ungreased.
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס סוכר 3 כפות קמח. מערבבים תפוחים עד מצופה. תערובת תפוח תלולית על מרכז הבצק עגול עד בתוך 2 אינץ ' של קצה. מקפלים קצה הבצק על תערובת תפוח; קצה crimp של הבצק מעט. בקערה קטנה, מערבבים 1 כף סוכר וקינמון; מפזרים על תפוחים ובצק.
אופים 27 עד 32 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מגישים חם טפטוף עם ציפוי קרמל.