קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל
קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל, תפוח וקרמל גיל גאודה קרוסטטה, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!} (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, סוכר, מלח, גרידה וחמאה בקערה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
לטאטא יחד ביצה ווניל בקערה קטנה טפטוף מעל תערובת קמח, ולאחר מכן בעדינות לערבב עם מזלג (או דופק) עד משולב בצק מתחיל ליצור גושים גדולים.
לאסוף את כל הבצק יחד, ולאחר מכן לחלק את הבצק לשניים וליצור כל חצי לדיסק 5-6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד מוצק יותר, אבל לא קשה, כ -30 דקות.
ממיסים חמאה בסיר כבד, רחב 6 עד 8 ליטר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בסוכר חום, מיץ לימון, קינמון, מלח ותפוחים, ומבשלים, נחשפים, מערבבים ומהפכים תפוחים מדי פעם, עד שהתפוחים מתרככים ומיצים מתעבים ומתחילים לקרמל, 10 עד 15 דקות (חום נמוך יותר אם תערובת תפוחים מחממת מהר מדי).
העברה לקערה רדודה וצינה עד מקורר.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform (כדי להקל על שקופית crostata מלמטה), ולאחר מכן נעל מחבת. בנדיבות חמאה springform מחבת וצינה או להקפיא בקצרה כדי לחזק את החמאה.
לחץ על דיסק אחד של בצק באופן שווה על החלק התחתון ו-1 אינץ ' על הצד של המחבת (השתמש בחלק התחתון החלק של כוס מדידה מתכת כדי לעזור לעשות את זה אפילו). עוגת טארט צ ' יל.
מרדדים את הדיסק שנותר של בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך סיבוב 10 אינץ ' (הבצק יהיה רך מאוד). לקלף את הדף העליון של נייר, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 10 (3/4 אינץ ' רחב) רצועות להחליק (עדיין על נייר) על תבנית אפייה. צמרמורת עד המשרד, על 15 דקות במקרר או 5 דקות במקפיא.
כפית תפוח מילוי פגז, הפצת פרוסות באופן שווה. מסדרים 5 רצועות בצק מקבילות זו לזו, 1 אינץ ' בנפרד, על מילוי, קצוות זמירה סומקים עם קצה מחבת (הבצק ייקרע בקלות; תיקון כל הפסקות עם אצבעות). מסדרים רצועות 5 שנותרו באלכסון על פני רצועות ראשונות, 1 אינץ ' בנפרד, כדי ליצור סריג, וקצוות לקצץ.
לאסוף בצק שנותר להתגלגל לתוך כמה חבלים ארוכים, 1/4 אינץ ' עבה. לחץ על חבלים מספיק סביב קצה crostata בשכבה אחת, החלקה תפרים עם אצבעות, כדי ליצור קצה אפילו (יהיה לך קצת בצק שנשאר).
אופים קרוסטטה עד מאפה הוא זהב חיוור, 50 דקות עד 1 שעה.
לקראת סוף האפייה, משמש חום משמר עם 1 כפית מים בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד נמס, ואז מסננים דרך מסננת לתוך קערה קטנה.
כאשר crostata נעשה, מברשת העליון עם זיגוג משמש חם.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה חוט, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת.
קרם חום בסיר קטן מעל חום בינוני עד שהוא רק מתחיל להתבשל, ואז להסיר מן החום ולשמור חם, מכוסה.
מערבבים סוכרים יחד עם 1/2 כפית מיץ לימון בסיר כבד 2 1/2 - עד 3 ליטר, ואז מבשלים ללא הפרעה מעל חום בינוני עד שהתערובת נמסה חלקית (להפחית חום אם התערובת הופכת כהה סביב קצה). המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד נמס לחלוטין תערובת הוא קרמל זהב עמוק.
בזהירות לשפוך קרם חם (תערובת יהיה בועה עד וקרמל עשוי להקשיח מעט) ובמהירות לטאטא תבלין פשטידת דלעת ומלח. להפחית חום ומבשל, ערבוב, עד קרמל הוא מומס רוטב מצטמצם כ 1 כוס, כ 5 דקות.
מסירים מחום ומקציפים בחמאה עד מומסת.
העברה למדידת זכוכית כדי לאפשר מגניב מעט.
כדי לשרת, או להחליק crostata מתחתית מחבת על צלחת הגשה שטוחה או לשרת על תחתית מחבת.
* הבצק יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה ומקורר.* Crostata יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במחבת בטמפרטורת החדר, מכוסה בנייר כסף. לחמם, אם תרצה, חשוף, בתנור 163° עד חם, 10 עד 15 דקות, ואז לתת מגניב לטמפרטורת החדר.* רוטב קרמל יכול להתבצע 5 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים לאט בסיר.