קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

קרוסטיני אספרגוס Truffled

קרוסטיני אספרגוס Truffled
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Truffled אספרגוס Crostini. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אספרגוס ספירס, פלפל, גבינת מנצ'גו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו אספרגוס קצוץ עם פרמזן וביצים, אספרגוס, ברי & בשר חזיר Crostini # SundaySupper, ו אספרגוס, ברי ופרמה האם קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מסדרים פרוסות בגט בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה; מטגן 1 דקה או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
הסר מהתנור; להתהפך ולצלות 1 דקה או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור; מגניב על מחבת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
ממלאים מחבת גדולה עם מים לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הוסף אספרגוס; לבשל 2 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
ניקוז ולצלול אספרגוס לתוך מי קרח; לנקז. קוצצים אספרגוס למדוד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מניחים אספרגוס קצוץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיף שמן, מלח ופלפל; לזרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
למעלה כל פרוסת לחם עם תערובת אספרגוס כף מעוגלת 1; מניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מפזרים גבינה באופן שווה מעל קרוסטיני. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה ומתחיל להמס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
מגישים חמים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto