קרוסטיני אספרגוס Truffled
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Truffled אספרגוס Crostini. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אספרגוס ספירס, פלפל, גבינת מנצ'גו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו אספרגוס קצוץ עם פרמזן וביצים, אספרגוס, ברי & בשר חזיר Crostini # SundaySupper, ו אספרגוס, ברי ופרמה האם קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פרוסות בגט בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה; מטגן 1 דקה או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור; להתהפך ולצלות 1 דקה או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור; מגניב על מחבת.
ממלאים מחבת גדולה עם מים לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף אספרגוס; לבשל 2 דקות או עד פריך-מכרז.
ניקוז ולצלול אספרגוס לתוך מי קרח; לנקז. קוצצים אספרגוס למדוד 2 כוסות.
מניחים אספרגוס קצוץ בקערה.
מוסיף שמן, מלח ופלפל; לזרוק היטב למעיל.
למעלה כל פרוסת לחם עם תערובת אספרגוס כף מעוגלת 1; מניחים על תבנית אפייה.
מפזרים גבינה באופן שווה מעל קרוסטיני. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה ומתחיל להמס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto