קרוסטיני עם עדשים וסלט זית ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini עם עדשים וסלט זית ירוק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך עלה דפנה, שמן זית, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירוק זית גבינת עיזים Crostini, מולים מאודים צ'ילה-עם זית ירוק Crostini, ו סלט עדשים עם גבינת עיזים Crostini מתכון.
הוראות
בסיר בינוני, בנדיבות לכסות את העדשים עם מים.
מוסיפים את הבצל, שום, עלה דפנה וצ ' ילה מיובשת ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים רכות, כ -30 דקות.
מסננים את העדשים, שומר 1/4 כוס של נוזל הבישול; להשליך את עלה המפרץ וצ ' ילה.
בקערה בינונית, מחית 1 כוס של עדשים עם מחית תפוחי אדמה, ולאחר מכן מערבבים את העדשים הנותרים.
מוסיפים את הזיתים, סלרי, שאלות, 1/4 כוס שמן זית וחומץ. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בכוס 1/4 השמורה של נוזל בישול.
מסדרים את פרוסות הלחם על גיליון עוגיות ואופים במשך כ 8 דקות או עד פריך ביסודיות.
טפטוף את crostini עם שמן זית בנדיבות כפית את סלט עדשים על גבי.
מקשטים את הקרוסטיני עם רסיסי צ ' ילה האדומה ומגישים.