קרוסטיני צ'דר בייקון תפוח
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini צ' דר בייקון תפוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מיץ תפוחים, לחם באגט, גבינת צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Honeycrisp תפוח, צ'דר, בייקון ושן הארי קרוסטיני, קרוסטיני עם עגבניות מתובלות, בייקון וריבת תפוחים, ו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש. מילואים טפטוף במחבת.
מבשלים תפוחים וג ' ינג ' רוט בטפטוף בייקון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות ומכרז. מערבבים בסוכר חום, קורנית ומלח. לבשל 1 דקה; מערבבים במיץ תפוחים. לבשל 1 דקה; להסיר מהחום. מגניב לגמרי.
מניחים פרוסות באגט בשכבה אחת על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 3 עד 5 דקות או עד קלוי. הפוך פרוסות מעל; מברשת עם הנותרים 1 כף שמן.
אופים 3 עד 5 דקות יותר או עד קלוי.
במחבת, מוסיפים גבינה ובייקון לתפוחים; לזרוק.
מניחים על 1 כף תערובת תפוחים על כל פרוסת באגט.
אופים 5 דקות או עד גבינה מותכת.