קרוק מסייה
קרוק מסייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 773 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך לחם שאור, חזיר מעדנייה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו קרוק מסייה, קרוק מסייה, ו קרוק מסייה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר קטן על חום בינוני. בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך החמאה.
מוסיפים מנות קטנות של שמנת ויין לסירוגין, לטאטא אחרי כל תוספת להתעבות לפני הצגת הסכום הבא. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. ממיסים את הגבינה לתוך הנוזל בכמויות קטנות, ערבוב ללא הרף. להפחית את החום נמוך ולשמור רוטב חם עד השימוש.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מורחים 1/2 כפית חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם; להפיץ על 1/2 כף חרדל דיז ' ון בצד השני של כל פרוסה. להרכיב את הכריכים על ידי הצבת ארבע פרוסות לחם, בצד חמאה למטה, למחבת. למעלה כל פרוסת לחם עם שתי פרוסות של בשר חזיר מקופל לחלוטין להתאים על הלחם; כפית כמויות שוות של רוטב הגבינה על החזיר, שומר חלק מהרוטב מאוחר יותר.
מניחים את פרוסות הלחם הנותרות, בצד חרדל למטה, על ירך החזיר והגבינה. גריל את הכריכים בכל צד עד הלחם הוא אפילו, צבע חום זהוב. כפית קצת רוטב גבינה על גבי כל כריך לפני ההגשה.
מקשטים כל כריך עם 1 כפית פטרוזיליה.