קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

קרוקומבוש חג המולד

קרוקומבוש חג המולד
חג המולד Croquembouche יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, קישוטי ממתקים כגון m & m של, קרם מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חג המולד Croquembouche, חג המולד Croquembouche חג פוסט אורח מליז מיוסטון, ו Croquembouche (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך פחזניות
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
2
מחממים תנור ל 425 ° F. וחמאה וקמח 2 גיליונות אפייה. כף פטה צ 'ו לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ' רגיל צינור על 55 תלוליות על גבי גיליונות אפייה, כל אחד על 1 1/2 אינץ 'קוטר, משאיר 1 1/2 אינץ' בין תלוליות. עם אצבע טבולה במים בעדינות קצה מחודד חלק של כל תל כדי פחזניות עגולות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סרגל אונדססרגל אונדס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
תנורתנור
3
אופים פחזניות בשליש העליון של התנור 10 דקות, החלפת מיקום של גיליונות בתנור באמצע אפייה במידת הצורך. להפחית את הטמפרטורה ל 204°. ואופים פחזניות 20 דקות יותר, או עד נפוח וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תנו לפחזניות לעמוד בתנור סגור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מעביר פחזניות למדפים כדי להתקרר. עם שיפוד לתקוע חור 1/4 אינץ ' בתחתית כל נשיפה. פחזניות עשויות להתבצע 2 ימים קדימה ושמרו במיכל אטום. פחזניות Recrisp ב 400°f. תנור 5 דקות וקריר לפני המילוי.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
תנורתנור
6
הפוך מילוי
7
בקערה של מערבל חשמלי עומד לנצח קרם מאפה עד רק חלק ורך מספיק כדי לקפל קרם כבד (לא overbeat). בקערה צוננת עם מקצף ניקה לנצח שמנת כבדה עד שהוא מחזיק פסגות רכות. מקפלים קצפת לתוך קרם מאפה. מילוי צונן, מכוסה, על 1 שעה, או עד קר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מילוי פחזניות
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
9
העברה מילוי שקית מאפה גדולה מצויד עם העליון 1/4 אינץ ' רגיל ובקושי למלא כל נשיפה (לא overfill), לשים פחזניות מלאות במחבת אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
10
להרכיב croquembouche
11
באמצעות קלטת, חרוט כיסוי עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
12
מניחים קונוס על פטיפון אם משתמשים.
13
קו מגש עם נייר שעווה. עבודה עם 1 קרם פאף בכל פעם, לטבול בתחתית ברוטב שוקולד, משאיר העליון 1/3 אינץ ' uncoated ומאפשר לטפטף עודף, ולאחר מכן לארגן 1 טבעת של פחזניות סביב בסיס של קונוס,הצבת קרוב ככל האפשר. הכנס קיסם דרך כל נשיפה לתוך קונוס לצרף לנשוף חרוט, עוזב סוף קיסם בולט (אתה תדחוף אותו מאוחר יותר עם אצבעון).
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
קרםקרם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
נייר שעווהנייר שעווה
14
צרף טבעת שנייה של נשיפות מעל הראשון, שוב אריזה בחוזקה ומדהימה כך נשיפות בטבעת השנייה אינן ישירות מעל פחזניות בטבעת הראשונה. המשך באותו אופן לטבול לצרף פחזניות שנותרו. סיום מכסה קונוס עם 1 נשיפה המחוברת לחלק העליון של קונוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
15
באמצעות אצבעון, לדחוף קיסמים עד לא גלוי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
16
לקשט על ידי דחיפת ממתקים ועלים לתוך פערים בין חורי סופגניות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
17
כדי לשרת croquembouche, לפרק, 1 נשיפה בכל פעם.