קרוקומבוש חג המולד
חג המולד Croquembouche יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, קישוטי ממתקים כגון m & m של, קרם מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חג המולד Croquembouche, חג המולד Croquembouche חג פוסט אורח מליז מיוסטון, ו Croquembouche (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 ° F. וחמאה וקמח 2 גיליונות אפייה. כף פטה צ 'ו לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ' רגיל צינור על 55 תלוליות על גבי גיליונות אפייה, כל אחד על 1 1/2 אינץ 'קוטר, משאיר 1 1/2 אינץ' בין תלוליות. עם אצבע טבולה במים בעדינות קצה מחודד חלק של כל תל כדי פחזניות עגולות.
אופים פחזניות בשליש העליון של התנור 10 דקות, החלפת מיקום של גיליונות בתנור באמצע אפייה במידת הצורך. להפחית את הטמפרטורה ל 204°. ואופים פחזניות 20 דקות יותר, או עד נפוח וזהב.
תנו לפחזניות לעמוד בתנור סגור 30 דקות.
מעביר פחזניות למדפים כדי להתקרר. עם שיפוד לתקוע חור 1/4 אינץ ' בתחתית כל נשיפה. פחזניות עשויות להתבצע 2 ימים קדימה ושמרו במיכל אטום. פחזניות Recrisp ב 400°f. תנור 5 דקות וקריר לפני המילוי.
בקערה של מערבל חשמלי עומד לנצח קרם מאפה עד רק חלק ורך מספיק כדי לקפל קרם כבד (לא overbeat). בקערה צוננת עם מקצף ניקה לנצח שמנת כבדה עד שהוא מחזיק פסגות רכות. מקפלים קצפת לתוך קרם מאפה. מילוי צונן, מכוסה, על 1 שעה, או עד קר.
העברה מילוי שקית מאפה גדולה מצויד עם העליון 1/4 אינץ ' רגיל ובקושי למלא כל נשיפה (לא overfill), לשים פחזניות מלאות במחבת אפייה רדודה.
באמצעות קלטת, חרוט כיסוי עם נייר קלף.
מניחים קונוס על פטיפון אם משתמשים.
קו מגש עם נייר שעווה. עבודה עם 1 קרם פאף בכל פעם, לטבול בתחתית ברוטב שוקולד, משאיר העליון 1/3 אינץ ' uncoated ומאפשר לטפטף עודף, ולאחר מכן לארגן 1 טבעת של פחזניות סביב בסיס של קונוס,הצבת קרוב ככל האפשר. הכנס קיסם דרך כל נשיפה לתוך קונוס לצרף לנשוף חרוט, עוזב סוף קיסם בולט (אתה תדחוף אותו מאוחר יותר עם אצבעון).
צרף טבעת שנייה של נשיפות מעל הראשון, שוב אריזה בחוזקה ומדהימה כך נשיפות בטבעת השנייה אינן ישירות מעל פחזניות בטבעת הראשונה. המשך באותו אופן לטבול לצרף פחזניות שנותרו. סיום מכסה קונוס עם 1 נשיפה המחוברת לחלק העליון של קונוס.
באמצעות אצבעון, לדחוף קיסמים עד לא גלוי.
לקשט על ידי דחיפת ממתקים ועלים לתוך פערים בין חורי סופגניות.
כדי לשרת croquembouche, לפרק, 1 נשיפה בכל פעם.