קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קריאולי אויסטר פו'בוי

קריאולי אויסטר פו'בוי
אם יש לכם פלפל, מלח, צדפות סטנדרטיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Po ' boys הצדפה מטוגנים של איימי עם מיונז קריאולי, ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, ו עוגת צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים (קמח תירס דרך פלפל שחור) בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים היטב את חלב החמאה ואת ביצה לבן בקערה. טובלים צדפות בתערובת חלב-חמאה, ודולפים בתערובת קמח-תירס.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומניחים על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים צדפות, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
5
חותכים כיכר לחם בחצי אופקית, ומפיצים מיונז קריאולי באופן שווה על פני צלעות חתוכות של לחם. מסדרים חסה ועגבניה פרוסות על חצי כיכר התחתון; למעלה עם צדפות וחצי העליון של כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
חותכים כיכר ל 8 חתיכות.
7
מגישים באופן מיידי.