קריאולי אויסטר פו'בוי
אם יש לכם פלפל, מלח, צדפות סטנדרטיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Po ' boys הצדפה מטוגנים של איימי עם מיונז קריאולי, ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, ו עוגת צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים (קמח תירס דרך פלפל שחור) בקערה; מערבבים היטב.
מערבבים היטב את חלב החמאה ואת ביצה לבן בקערה. טובלים צדפות בתערובת חלב-חמאה, ודולפים בתערובת קמח-תירס.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומניחים על חום בינוני עד חם.
מוסיפים צדפות, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
חותכים כיכר לחם בחצי אופקית, ומפיצים מיונז קריאולי באופן שווה על פני צלעות חתוכות של לחם. מסדרים חסה ועגבניה פרוסות על חצי כיכר התחתון; למעלה עם צדפות וחצי העליון של כיכר.