קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות13
מגזין

קרם Finnan האדי (האדוק מעושן)

קרם Finnan האדי (האדוק מעושן)
Finnan האדי Creamed (האדוק מעושן) דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 828 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרם Finnan האדי (האדוק מעושן), כריכי פינאן-האדי, ו פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבצל לשניים, פורסים דק, ואז חותכים את הפרוסות בשלישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מניחים את הדגים המעושנים,(לחתוך לחצי אם אתה צריך לעשות את זה מתאים למחבת)בצל ועלה דפנה למחבת גדולה לכסות עם מים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך כ 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושניםדגים מעושנים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מן המחבת, לנקז את כל הנוזל, להסיר כל עור או עצמות, להשליך עלה דפנה פתית את הדגים עם fork.In אותו מחבת, להמיס חמאה, לטאטא בקמח ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הקמח הוא קצף אבל לא השחמה - כ 1 או 2 דקות.על אש נמוכה, להוסיף בהדרגה 1 כוסות חלב, מביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד הרוטב מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט אופציונלי, ומשאירים להתבשל לאט במשך 1-2 דקות נוספות. אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף יותר חלב, 1 כף בכל פעם, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
קיצור טבעיקיצור טבעי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הדגים והבצל המתקלפים לתוך הרוטב, ערבוב לשלב וחם לאורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®