קרם אירי-אספרסו קרם קרמל
קרם אירי-אספרסו קרם קרמל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 304 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אספרסו, ביצים, חלב דל שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שייק אספרסו ובננה אירי קרם, קרם קרם ברולה אירי, ו הקרפים האיריים של ביילי עם קרם.
הוראות
שלב 1/3 כוס סוכר 3 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך בישול עד הזהב (כ 4 דקות). מיד לשפוך לתוך 4 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, הטיה כל כוס במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית הכוס. תניח בצד.
מקציפים ביצים וחלבון ביצה בקערה בינונית עם מקציף. מוסיפים 1/2 כוס סוכר, ליקר, אספרסו, מלח וחלב. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס; הפוך על צלחות.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.
מקשטים עם פולי קפה קצוצים, אם תרצה.