קרם ביצים שוקולד
אם יש לכם מים, מלח כשר, חלב דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד אנג'ל עם גבינת שמנת שוקולד קצפת, תבשיל ביצים מקסיקני, ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר.
הוראות
אני מוצא באמצעות גלידה מומסת עם חלב ורוטב שוקולד מוסיף טעם ועושר נוסף שמנת ביצה. שתיתי את אלה כשהייתי ילד ובאמת מצאתי אותם להיות התערובת המושלמת של מתוק תוסס. אני בא מבית שבו האבא שלי היה לשמור את השמפניה לשנים חדשות במקפיא עד שהיינו מוכנים לשתות אותו. תמיד היו בו שבבי קרח קטנים וממש למדתי לאהוב משקאות קרים כקרח מכל סוג שהוא. המתכון הזה לא שונה. בשבילי, כל המרכיבים צריכים להיות קרים מאוד לתוצאות אופטימליות.;
יוצקים את הסירופ לתחתית הכוס.
מוסיפים את חלב רזה ומערבבים כדי להתמזג מעט.
בקערה קטנה, לשלב ולטאטא את אבקת הקקאו, סוכר, ומלח עם מים ותמצית וניל.
מעבירים לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד שהמרכיבים מתמזגים יחד, 2 עד 3 דקות. להפריש להתקרר. להכניס למקרר. השתמש לפי הצורך.
הערה של קוק: השתמש בכוס רחבה יותר כדי לקבל קצף יותר מן הסודה.