קרם כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרם כתום. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, עוגת פרג מנומנמת כתומה עם ציפוי גבינת שמנת כתום ממוסמר, ו לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב ואת גרידת התפוז בסיר נירוסטה בינוני על חום בינוני ומביאים כמעט לרתיחה.
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. הכה על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב, גירוד את הקערה עם מרית גומי.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה.
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי זה יהיה להתעבות ולאחר מכן במהירות להפוך ביצים מקושקשות כתום!)
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים בוניל, Grand Marnier, חמאה, ושמנת כבדה.
מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג ומקרר עד קר.