קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קרם כתום

קרם כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרם כתום. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, עוגת פרג מנומנמת כתומה עם ציפוי גבינת שמנת כתום ממוסמר, ו לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב ואת גרידת התפוז בסיר נירוסטה בינוני על חום בינוני ומביאים כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מפזרים על עמילן התירס. הכה על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב, גירוד את הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. (שימו לב כי זה יהיה להתעבות ולאחר מכן במהירות להפוך ביצים מקושקשות כתום!)
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מיד, יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. מערבבים בוניל, Grand Marnier, חמאה, ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
שמנת כבדהשמנת כבדה
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
7
מניחים ניילון נצמד ישירות על פודינג ומקרר עד קר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק