קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

קרם לימון קרפים

קרם לימון קרפים
המתכון קרם לימון קרפ מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם ביצה, גבינת קוטג', אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרפ קרם לימון טרי, קרפ לימון עם גבינת שמנת מוקצפת פטל, ו קרפ פופיזיד לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבלילה, במקום הראשון 8 מרכיבים (באמצעות מלח) בבלנדר; תהליך 1 דקה עד חלקה. לגרד את הצדדים של בלנדר עם מרית, ולעבד 5 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מעבירים לקערה; מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעיל קל מחבת nonstick 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחבת חום מעל חום בינוני עד כמעט חם. מיד להסיר פאן מחום, ויוצקים 1/4 גביע הבלילה למרכז המחבת. הטיה וסיבוב פאן כך הבלילה מכסה את החלק התחתון בשכבה דקה, אפילו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים תוספת הבלילה בחזרה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים מחבת בחזרה על חום, ומבשלים 45 שניות או עד שנקבע במרכז מעט השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הפעל מרית סביב שפת קרפ, ולאחר מכן להפוך ולבשל 20 שניות או עד שנקבע. להחליק קרפ על צלחת, ולחזור עם הבלילה שנותרה, ריסוס מחבת עם שמן אחרי כל קרפ שלישי ולערום אותם כמו שאתה הולך. (להתחמם על ידי כיסוי צלחת עם קערה גדולה. קרפים יכול להתבצע קדימה, מכוסה, בקירור במשך 2 ימים או קפוא עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
למילוי, גבינת קוטג ' טהורה במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מעבירים לקערה; מערבבים בסוכר, וניל, ומיץ לימון וגרידת. השתמש כף נדיבה של מילוי לכל קרפ. כפית מילוי לאורך החלק התחתון של קרפ 1 אינץ ' מקצה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מקשטים עם גרידה נוספת; אבק עם אבקת סוכר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב