קרם לימון קרפים
המתכון קרם לימון קרפ מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם ביצה, גבינת קוטג', אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרפ קרם לימון טרי, קרפ לימון עם גבינת שמנת מוקצפת פטל, ו קרפ פופיזיד לימון (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבלילה, במקום הראשון 8 מרכיבים (באמצעות מלח) בבלנדר; תהליך 1 דקה עד חלקה. לגרד את הצדדים של בלנדר עם מרית, ולעבד 5 שניות יותר.
מעבירים לקערה; מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
מעיל קל מחבת nonstick 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מחבת חום מעל חום בינוני עד כמעט חם. מיד להסיר פאן מחום, ויוצקים 1/4 גביע הבלילה למרכז המחבת. הטיה וסיבוב פאן כך הבלילה מכסה את החלק התחתון בשכבה דקה, אפילו.
יוצקים תוספת הבלילה בחזרה לקערה.
מניחים מחבת בחזרה על חום, ומבשלים 45 שניות או עד שנקבע במרכז מעט השחמה סביב הקצוות.
הפעל מרית סביב שפת קרפ, ולאחר מכן להפוך ולבשל 20 שניות או עד שנקבע. להחליק קרפ על צלחת, ולחזור עם הבלילה שנותרה, ריסוס מחבת עם שמן אחרי כל קרפ שלישי ולערום אותם כמו שאתה הולך. (להתחמם על ידי כיסוי צלחת עם קערה גדולה. קרפים יכול להתבצע קדימה, מכוסה, בקירור במשך 2 ימים או קפוא עד 6 חודשים.)
למילוי, גבינת קוטג ' טהורה במעבד מזון עד חלקה.
מעבירים לקערה; מערבבים בסוכר, וניל, ומיץ לימון וגרידת. השתמש כף נדיבה של מילוי לכל קרפ. כפית מילוי לאורך החלק התחתון של קרפ 1 אינץ ' מקצה.
מקשטים עם גרידה נוספת; אבק עם אבקת סוכר רק לפני ההגשה.