קרם פסטו ריגטוני עם ויניגרט עגבניות עבה
קרם פסטו ריגטוני עם ויניגרט עגבניות עבה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קציצות פרמזן הודו אפויות עם ריגטוני ורוטב בזיליקום עגבניות עבה, Rigatoni עם חצילים ועגבניות מיובשות פסטו, ו ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה, ולהניח בצד.
מערבבים מרק, בזיליקום, 2 כפות פרמזן, מלח, פלפל, שום, גבינת שמנת בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מערבבים תערובת בזיליקום וריגטוני בתנור הולנדי, ומבשלים על אש נמוכה עד מחומם היטב. כפית פסטה על כל אחת מ-6 צלחות. למעלה עם ויניגרט עגבניות, 2 כפות פרמזן, וצנוברים.