קרם קדברי ביצים מקושקשות
צריך ארוחת בוקר ללא גלוטן? קרם קדברי ביצים מקושקשות יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, סופגנייה ישנה, ריבה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו ביצים סקוטיות קרם קדברי, Cakespy: ביצי קרם קדברי בנדיקט, ו Cakespy: קדברי קרם ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסופגנייה הישנה שלך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'; להפריש. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהוא נמס מבעבע קלות, מניחים קוביות הסופגנייה שלך לתוך המחבת. מטגנים את הצד הראשון עד השחמה קלה, על 2 דקות. הפוך באמצעות מרית מתכת, ומטגנים בצד השני עד השחמה קלה, על 1 דקה יותר.
הסר מהחום ולהעביר חתיכות סופגנייה למגבת נייר כדי כתם כל שמן עודף. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
בקערה בינונית, להקציף יחד חתיכות ביצת קרם קדברי וקצפת קצפת כבדה עם מזלג. תניח בצד.
הפעל את המבער בחזרה, ולהמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה על חום בינוני גבוה. לאחר מותך מבעבע קלות, כפית את תערובת ביצת הקרם לתוך המחבת.
בעדינות "לטרוף" את תערובת הביצים כפי שהוא מבשל עם מרית גומי, כך שכל הצדדים יהיה מבושל דרך. ברגע שהוא מתחיל חום (השוקולד יקבל קצת "char" על זה), להסיר מן החום.
להרכיב הצלחות שלך. ראשית, לחתוך כל פרוסה של עוגה פאונד לשניים ולהחיל ריבה.
מניחים חצי מהסופגניות המטוגנות ליד העוגה, ומוסיפים חצי מביצי הקרם המקושקשות לכל צלחת אחרונה. תיהנו מיד.