קרמל טפטוף עוגת שוקולד
עוגת שוקולד טפטוף קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, ממתקים סוכר, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת טופי פקאן עם טפטוף קרמל, עוגת אספרסו שוקולד כפולה עם זיגוג קרמל, ו עוגת שוקולד עם רוטב קרמל מוצק-פחמימות נמוכות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס 12 כוס מחבת עם בישול הוסיף קמח spray.In קערת ערבוב, לשלב את הקמח, סוכר, סוכר חום, אבקת קקאו, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה ומערבבים היטב עם כפית, מועך את כל גושים של סוכר חום.הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצים, חלב חמאה, שמן וניל. מערבבים היטב, ואז מערבבים הכל יחד עם כפית או מגרד סיליקון.
יוצקים את הקפה החם ומערבבים עד מעורב, ואז עם מערבל כף יד להגדיר על מהירות בינונית במשך כ 1 1/2 דקות או עד מעורבב היטב.
יוצקים למחבת ואופים במשך 35 עד 40 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך כ 15 דקות, ואז בזהירות להפוך על מתלה תיל להגדיר על מגבות נייר.הכן קרמל
טפטוף. בסיר קטן שאינו מקל, מחממים חמאה על בינוני עד מומס מעט. מערבבים בסוכר חום ומביאים תערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח, ערבוב פעם או פעמיים, במשך 30 שניות. כבה את החימום. מוסיפים שמנת, סוכר ממתקים, וניל ומלח ומערבבים עד חלקה.
טפטוף קטן מעל העוגה. אם הוא שוקע או נראה דק, להוסיף כף נוספת של סוכר ממתקים ומערבבים קצת יותר. טפטוף במהירות על העוגה בעוד הדובדבן הוא עדיין רך — אתה צריך לעבוד מהר או שזה יתחיל להגדיר במחבת.
שים את שבבי השוקולד בשקית גדולה כבדה במקפיא (חייב להיות מקפיא — לא סוג רגיל) ושקית מיקרוגל של צ ' יפס במשך 30 שניות. לעסות את השקית קצת ולדחוף שבבי נמס חלקית כלפי מטה לכיוון הפינה התחתונה. מיקרוגל לעוד 10 שניות וחזור עד שבבים נמסים במלואם. חותכים פינה זעירה מתחתית התיק וצינור שוקולד נמס באופן דקורטיבי מעל עוגה טפטפת קרמל.