קרמל פקאן
אם יש לך כשעה ו-10 דקות לבלות במטבח, פקאן קרמל עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-100 ומחירו 35 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר, חמאה, סירופ תירס ואגוזי פקאן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 13% . נסו פופקורן קרמל עם תפוחים ופקאן , תירס מייפל-קרמל בייקון עם אגוזי פקאן ופודינג קרמל עם אגוזי פקאן מתוקים ומלוחים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 13-in. x 9 אינץ'. מחבת עם נייר כסף; משמנים את נייר הכסף ב-2 כפיות חמאה ומניחים בצד.
בסיר גדול וכבד, מערבבים את הסוכרים, סירופ התירס, 1 כוס שמנת ושארית החמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. להביא לרתיחה. מערבבים לאט את השמנת שנותרה. מבשלים, מבלי לערבב, עד שמדחום סוכריות קורא 245° (שלב כדור מוצק).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזי פקאן ווניל.
יוצקים לתבנית מוכנה (לא לגרד סיר).
מניחים לעמוד עד יציב. בעזרת נייר כסף, מרימים את הממתקים מהתבנית. לזרוק נייר כסף; לחתוך סוכריות ל-1-in. ריבועים. לעטוף בנפרד בנייר שעווה; קצוות טוויסט.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.