קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

קרמל שוקולד מומלח

קרמל שוקולד מומלח
קרמל שוקולד מומלח נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מים, מלח ים קשקשי כגון מלדון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו קרמל שוקולד מומלח, קרמל שוקולד חלב מומלח, ו שוקולד מקסיקני מלוח-צ'ילה קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שורה תחתונה וצדדים של תבנית אפיית מתכת מרובעת ישרה 8 אינץ ' עם 2 גיליונות ארוכים של קלף מחורץ.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מביאים שמנת רק לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר מעל חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך ולהוסיף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בואו לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
הסר מהחום.
5
מביאים סוכר, סירופ תירס, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד 5-6 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר מומס. מרתיחים, חשופים, בלי לערבב אבל בעדינות מסתחרר מחבת מדי פעם, עד הסוכר הוא זהב עמוק, על 10 דקות. הטיה מחבת בזהירות לשפוך בתערובת שוקולד (תערובת יהיה בועה קיטור במרץ). המשך להרתיח מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת רושמת 124° על מדחום, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים חמאה, ערבוב עד נמס לחלוטין, ואז מיד לשפוך לתוך תבנית אפייה מרופדת (לא לגרד כל קרמל נצמד לתחתית או בצד של סיר).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
בואו קרמל לעמוד 10 דקות, ואז מפזרים באופן שווה עם מלח ים. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בזהירות להפוך קרמל על קרש חיתוך נקי, יבש, ולאחר מכן לקלף קלף. הפעל את הצד מלח קרמל. להב שמן קל של סכין כבד גדול לחתוך לריבועים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* אם תרצה, מלח ים נוסף ניתן ללחוץ על קרמל לאחר חיתוך.* Caramels לשמור, שכבות בין גיליונות של קלף או נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 2 שבועות.* קרמל יכול להיות עטוף ריבועים 4 אינץ ' של נייר שעווה; טוויסט מסתיים לסגור.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'