קרמל שוקולד מומלח
קרמל שוקולד מומלח נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מים, מלח ים קשקשי כגון מלדון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו קרמל שוקולד מומלח, קרמל שוקולד חלב מומלח, ו שוקולד מקסיקני מלוח-צ'ילה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של תבנית אפיית מתכת מרובעת ישרה 8 אינץ ' עם 2 גיליונות ארוכים של קלף מחורץ.
מביאים שמנת רק לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר מעל חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך ולהוסיף שוקולד.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מביאים סוכר, סירופ תירס, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד 5-6 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר מומס. מרתיחים, חשופים, בלי לערבב אבל בעדינות מסתחרר מחבת מדי פעם, עד הסוכר הוא זהב עמוק, על 10 דקות. הטיה מחבת בזהירות לשפוך בתערובת שוקולד (תערובת יהיה בועה קיטור במרץ). המשך להרתיח מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת רושמת 124° על מדחום, על 15 דקות.
מוסיפים חמאה, ערבוב עד נמס לחלוטין, ואז מיד לשפוך לתוך תבנית אפייה מרופדת (לא לגרד כל קרמל נצמד לתחתית או בצד של סיר).
בואו קרמל לעמוד 10 דקות, ואז מפזרים באופן שווה עם מלח ים. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, על 2 שעות.
בזהירות להפוך קרמל על קרש חיתוך נקי, יבש, ולאחר מכן לקלף קלף. הפעל את הצד מלח קרמל. להב שמן קל של סכין כבד גדול לחתוך לריבועים 1 אינץ'.
* אם תרצה, מלח ים נוסף ניתן ללחוץ על קרמל לאחר חיתוך.* Caramels לשמור, שכבות בין גיליונות של קלף או נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 2 שבועות.* קרמל יכול להיות עטוף ריבועים 4 אינץ ' של נייר שעווה; טוויסט מסתיים לסגור.