קרניים מלאות אגוזים
אם יש לכם חלמונים, חמאה, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון הונגרי אגוז קרניים, קיפלס (גלילי אגוזים או קרניים), ו קרני חמאה מלאות אגוזים.
הוראות
בקערה גדולה שמנת את החמאה וגבינת השמנת עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומצננים למשך הלילה.
בקערה קטנה שלבו חומרי מילוי (התערובת תהיה סמיכה). מחלקים את הבצק לרבעים (הבצק יהיה דביק). על משטח מסוכר היטב, מרדדים כל מנה ל -12 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
חותכים ל -2 אינץ'. ריבועים.
מניחים בערך 1 כפית מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים מעל שתי פינות מנוגדות; חותם בחוזקה.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 15-18 דקות או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו]()
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.