אם יש לכם חלמונים, חמאה, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון הונגרי אגוז קרניים, קיפלס (גלילי אגוזים או קרניים), ו קרני חמאה מלאות אגוזים.
הוראות
1
בקערה גדולה שמנת את החמאה וגבינת השמנת עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומצננים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
בקערה קטנה שלבו חומרי מילוי (התערובת תהיה סמיכה). מחלקים את הבצק לרבעים (הבצק יהיה דביק). על משטח מסוכר היטב, מרדדים כל מנה ל -12 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חותכים ל -2 אינץ'. ריבועים.
6
מניחים בערך 1 כפית מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים מעל שתי פינות מנוגדות; חותם בחוזקה.
7
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 15-18 דקות או עד להשחמה קלה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.